Beginpagina
Informatie
Nieuws
Voorwaarden
Meestgestelde vragen
Contact
Producten
Alpaca / Lama / Kameel
Bodembedekking stal / dierenverblijf
Cavia
Eekhoorn
Ezel
Geiten
Geurbestrijders / Sirocco
Hangbuikzwijn / minivarken
Herten- /Ree brok 5 mm
Hondenbrokken (Prins)
Kattenbakkorrel
Kattenvoeding (Prins)
Kippen
Konijnen
Overige knaagdieren
Paarden / Pony's
Ratten en muizenvallen
Wallaby / Kangoeroe
----------------
Schilderijen
  dier4you

24 uur per dag - 7 dagen per week

  dier4you
 Als houder van herten of reeën heeft u met unieke dieren te maken die om specifieke voeding vragen. Herten hebben een veel kleinere pens dan koeien, schapen en geiten.

Voeding is absoluut het belangrijkst bij de verzorging van herten. Ze hebben een snelle stofwisseling en kunnen waardevolle stoffen uit ruw materiaal halen, maar ze verbruiken daartoe ook veel meer onderhoudsenergie. De kleine pens van herten en reeën maakt dat ze in de natuur verspreid over de gehele dag kleine porties voer tot zich nemen.
Herten zijn selectieve eters. In de natuur hebben ze een gevarieerd menu en eten ze bladeren en knoppen van bomen en struiken, grassen en kruiden. Intuïtief zoeken ze een compleet pakket voedingstoffen bij elkaar. In parken en weiden ontbreekt het aan de noodzakelijke variatie voor zo’n compleet menu.

5082 Ree & hertenbrok (5mm) is aanvullend voer voor herten en reeën. < i>Ree & hertenbrok
voorziet in de noodzakelijke voedingsstoffen, naast het noodzakelijke ruwvoer in de vorm van gras of hooi aangevuld met vezels in de vorm van stro.
Bij lage temperaturen en bij dragende en zogende dieren ligt de voedingsbehoefte hoger. Geef dan meer voer of vul het voer aan met alfamix geit. Zo kunt u jaarrond genieten van de aanwezigheid van vitale herten.


Samenstelling:
gerst, maisglutenvoer, palmpitschilfers, bietenpulp, maismeel, raapzaadschroot, rietmelasse, tarwe, lijnzaadschilfers, schelpengrit
Analitische bestanddelen
ruw eiwit 14,5 %, ruw vet 3,6 %, ruwe celstof 8,9 %, ruw as 6,8 %, Calcium 8,76 g, Fosfor 4,78 g, Natrium 3,0 g
Toegevoegd/kg (Vitamines)
E672 Vitamin(e) A 9375 IE, E671 Vitamin(e) D3 1875 IE, Vitamin(e) C 38 mg, Vitamin(e) E 75 mg
Toegevoegd/kg (Sporenelementen)
E4 koper (koperchelaat van aminozuren, gehydrateerd) 7 mg, E4 koper (koper(ll)sulfaat pentahydraat) 6 mg, E5 mangaan (mangaanchelaat van aminozuren gehydrateerd) 20 mg, E5 mangaan (mangaan(II)oxide 20 mg, E6 zink (zinkchelaat van aminozuren gehydrateerd) 25 mg, E6 zink (zinkoxide) 25 mg, E1 ijzer (ijzer(II)sulfaat-monohydraat) 56 mg, 3b8.10 selenium (organische vorm CNCM 1-3060 0.08 mg, E2 jodium (kaliumjodide) 1 mg
 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 13,70
Aantal: Bestellen
Top 5 bestsellers
Alfamix Swien 20 Kg
Sirocco 2,5 Kg.
Supercat rattenval
Metazoa Wallaby / Kangoeroe bro..
Beaphar Hooi met Tijm Aroma 2,5..
In de aanbieding
Lucerne-mix Super ruwvoer Vezelrijke voeding is voor de spijsvertering van paarden erg belangrijk. Daarom kiezen paardenhouders voor Hartog Lucerne-mix naast het krachtvoer. De Hartog Lucern...

€ 13,30
Winkelwagen
Zoek producten
 
 
Alle bedragen zijn inclusief btw
      Powered by CCV Shop webwinkel